Mijn werk gaat over de discrepantie tussen mijn verstands- en gevoelswereld. Ze zijn allebei heel erg verbonden met mij, maar niet per se met elkaar. Dat zorgt voor onrust en verwarring. Door deze twee werelden in beeld onlosmakelijk met elkaar te verbinden, creëer ik iets nieuws. Iets dat nog steeds verwarrend is maar toch klopt.

Die verwarring en chaos creëer ik zelf, maar staan haaks op de maatschappij waarin alles perfect en in balans lijkt te moeten zijn. Mijn verstand zegt soms mee te moeten gaan met die maatschappelijke verwachtingen, terwijl mijn gevoel schreeuwt om een eigen weg.

Elk onderdeel van mijn project inside out bestaat uit 2 beelden die fysiek met elkaar zijn verbonden. Het resultaat is een 3D object dat hoofd en hart met elkaar verbindt.

 

www.evademulder.com

info@evademulder.com
NL: + 31 (0)6 – 11 15 62 84
NYC: + 1 – 646 – 267 6891